Razumemo da je dom u kojima su vaši najdraži živeli veći deo života mesto gde se oni osećaju najbolje. Ali šta se desi kada oni nisu više u situaciji da mogu da se staraju sami o sebi? Kada vaše posete i pomoć više nisu dovoljne? 


Bez obzira da li vaši roditelji žive u vašoj neposrednoj blizini ili stanuju u drugom mestu, svesni ste da pored posla i svih svakodnevnih obaveza ne možete da im pružite kompletnu negu koju znate da zaslužuju. 


Da li se brinete kada vam ne odgovore na poziv? Ili imate grižu savesti svakog puta kada morate da odložite posetu zbog nečeg novog što je iskrslo? 



Adekvatna pomoć i nega 

Ukoliko ste preplavljeni obavezama koje imate i smatrate da pomoć koja je neophodna vašim najbližima prevazilazi vaše mogućnosti, dom za stare je pravo rešenje. U našem novootvorenom domu za stare, vašim najdražima biće obezbeđena adekvatna nega i pomoć koju zaslužuju. Nećete više morati da brinete da li su popili svoje lekove niti da li su zaboravili da isključe šporet. Kada vaši najdraži postanu korisnici doma Nikolsen, sve te brige ostaće iza vas. 


Prvih pet klijenata po promo ceni do kraja decembra! Pozovite nas za dodatne informacije.


Podrška u poznom dobu

Dom za stare Nikolsen specijalizovan je za negu starih lica i pružanje podrške u poznom dobu. 

U našem novootvorenom objektu stanarima nudimo usluge konstantne lične i medicinske podrške u skladu sa potrebama porodica u Beogradu. Bez obzira da li je vašim najdražima potrebna podrška i život u zajednici ili njihovi zdravstveni problemi zahtevaju konstantnu medicinsku negu, predlažemo vam da pogledate našu ustanovu. Iskoristite priliku da budete među prvima koji će postati korisnici našeg akreditovanog doma.



Poštovanje i razumevanje koje vaši najdraži zaslužuju

Osnovni cilj nam je da kreiramo ambijent u kojem će se svi stanari doma Nikolsen osećati udobno i sigurno ili, bolje rečeno, kao kod kuće. 

Naša misija je građenje međusobnog poštovanja, razumevanja, socijalnog razvoja i unapređenja znanja. 

Ukoliko se odlučite za dom Nikolsen, možete biti uvereni da ćemo osigurati kvalitetan društveni život i i pozitivnu atmosferu za vaše najdraže.

Ovo realizujemo kroz razne aktivnosti i pre svega, negovanjem poštovanja i razumevanja u svakom aspektu rada. 


Blizina šume i idilično okruženje

Ukoliko ste iz Beograda, saobraćajne gužve, buka i nedostatak zelenila su svakako nešto od čega bi i sami voleli da pobegnete. Ukoliko se odlučite za Dom Nikolsen, ne samo da će vaši najbliži uvek biti u blizini, već ćete znati da se nalaze u najprijatnijem ambijentu. 


Sam dom Nikolsen nalazi se nadomak Lipovačke šume, poseduje prostrano dvorište, a iz apartmana se pruža prelep pogled na obronke Avale. Uverite se i sami i pogledajte fotografije našeg prelepog ambijenta


Ono što je sigurno je da će im sama blizina šume pored koje je Dom Nikolsen smešten već delovati blagotvorno, a i vama će prijati da vaše drage posetite u prijatnom okruženju van gradske vreve.  


Na samo 20 minuta vožnje od centra Beograda

Pri izboru lokacije našeg doma, osim što smo vodili računa o ambijentu, bilo nam je bitno da se sam objekat nalazi na lokaciji koja je lako dostupna Beograđanima. 


Dom Nikolsen nalazi se na samo 20km od centra Beograda. Od Autokomande do našeg doma može se stići za 20tak minuta, a ako se uputite sa Novog Beograda biće vam potrebno oko pola sata vožnje. 


Uverite se i sami i dođite da posetite naš novootvoreni objekat i iskoristite priliku da budete jedni od prvih korisnika Doma Nikolsen. 


Ne morate više da se brinete da li su vaši roditelji popili sve svoje lekove na vreme. Ne morate više da paničite svakog puta kada se ne jave na telefon. Ono što možete i što će rešiti sve vaše bojazni, jeste da prepustite brigu i negu o vašim najbližima licenciranom medicinskom timu


Pozovite nas i zakažite vaš termin za razgledanje Doma Nikolsen. 


Kontakt: +381 65 300 400 3


Jer, nega vaših bližnjih je naš prioritet!

  


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još: